PELERINAJ ISRAEL

OFERTA SPECIALA PENTRU PELERINI IN TARA SFANTA!
I S R A E L

Tel Aviv – Bethleem – Cana - Tiberias – Ierusalim – Marea Moarta – Valea Iordanului – Muntele Tabor – Jaffa – Tel Aviv

Pret : ( loc in camara dubla / tripla )
[/b]
Ziua 1: Plecare din Bucuresti de pe aeroportul (Henri Coanda (Otopeni) ora 6:00 Mic dejun in avion.
Sosire pe aeroportul Ben Gurion, Tel-Aviv cel mai mare oras cosmopolitean ” orasul alb “. Patrimoniu UNESCO cu vizitarea minunatei faleze de la Marea Mediterana. Se viziteaza cetatea Jaffa cel mai vechi port din lume si Biserica Ortodoxa Sf. Mihail ( aici slujeste preotul roman, Gherasim ). Ne deplasam spre Lood ( Lida ) la Biserica in care se afla mormantul, moastele si lantul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. En Karem pestera unde s-a nascut sf.Ioan Botezatorul.
Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 2: Mic dejun. Inchinare la Biserica Ortodoxa a Sfintei Nasteri ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus, loc marcat cu o stea de argint cu 14 colturi, daruita de Domnul Tarii Romanesti Nicolae Mavrocordat in 1717. Biserica Campul Pastorilor, Biserica Romano-Catolica Sf. Ecaterina ( de aici se transmite in fiecare an in toata lumea slujba de craciun ) si Grota Alaptarii, apoi se face deplasarea spre Manastirea Sfantului Teodosie cu pestera magilor unde se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia mama Sf. Sava, Sf. Evloghia mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota mama Sf. Cosma si Damian si inchinare la moastele intregi ale Sfantului Sava cel Sfintit cu finicul tamaduitor si grabnic ajutator in diferite boli si nastere de prunci . Pietonal facem Via Dolorosa cu cele 14 statii.
Inchinare la Piatra Ungerii si la toate Sfintele Paraclise se face noaptea la ora 22 (optional 15 $)
Numai noaptea este deschis Tezaurul cu sf. moaste de la Ierusalim

Cina si cazare in Bethleem

Ziua 3: Mic dejun. Plecam spre Ierihon ( aici Mantuitorul a vindecat un orb ), cel mai vechi oras din lume, cu Biserica greco-ortodoxa unde se afla Dudul lui Zaheu ( Vamesul Zaheu l-a intampinat pe Iisus, catarat intr-un dud ) si Biserica Romaneasca din Ierihon. ( Optional se poate urca cu telecabina pe Muntele Carantaniei - Muntele Ispitirii (15 $ ). Plecare spre Hozeva, unde ne vom inchina la M-rea Sf. Gheorghe la racla cu moastele intregi ale Sf.Cuv. Ioan Iacob Romanul de la Neamt – Hozevitul si la pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul . Vom opri la Marea Moarta aflata la 417 m sub nivelul Oceanului Planetar unde pregatiti cu costume putem face baie si cotinuam cu vizitarea Centrului de produse cosmetice AHAVA. Inchinare la M-rea Sf. Gherasim de la Iordan unde a poposit Maica Domnului in drum spre Egipt.

Cina si cazare in Bethleem

Ziua 4: Mic dejun. Vizita pe Muntele Sionului a Bisericii Adormirea Maicii Domnului ridicata pe casa Sf. Ap. Ioan, Foisorul cu ,,Cina cea de Taina unde Sfintul Duh s-a pogorit peste Sf. Apostoli ’’ si mormantul Regelui David ( parintele Psaltirii ), vom continua pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Cetatii Sfinte, Muntele Maslinilor cu maslini milenari, vizitarea Bisericii Pater Noster ( Tatal Nostru ) si Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor ( este construita prin contributia a 12 state pe locul prinderii Domnului, si tot aici se afla Piatra Originala ), Muntele Eleon cu Biserica Inaltarii, Biserica Sf. Ioan Botezatorul ridicata pe locul unde i s-a taiat si aflat capul Sf. Ioan, Biserica Mormantului Maicii Domnului cu capela Sf. Ioachim si Ana si cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Ierusalemiteanca, Valea Iosafat locul judecatii de apoi, Poarta de aur. Zidul Plangerii inalt de 18 m si lung de 48 m relicva din templu lui Solomon ( 7o d. H. ).
Cina si cazare in Bethleem

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre Marea Galieii, Coborare la Raul Iordan care are lungime totala de 320 km, locul unde a fost botezat Iisus Hristos ,,Chibutz Yardenit‘’ de Ioan Botezatorul, unde cu camasi albe vom intra si in apa Iordanului. Urcare pe Muntele Tabor, unde ne vom inchina in biserica ortodoxa ridicata pe virful muntelui de calugari români pe locul unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca Schimbarea la Fata. « chipul lui stralucea ca soarele iar vesmintele s-au facut precum lumina » . Inchinare la biserica ridicata pe locul casei lui Simon Canaitul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin - Satul Cana. Plimbare cu corabia pe marea Galileii si vizita la fabrica de aur si diamante Caprice.

Multumind Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Tuturor Sfintilor pentru tot ce am vezut si pentru ca ne-am inchinat in Tara Sfinta ne pregatim de plecare spre aeroport Beng-Gurion, imbarcare din Tel Aviv si sosire la Bucuresti dupa miezul noptii-02 nov.

SERVICII INCLUSE:
= taxele de aeroport si securitate
• transport avion compania TAROM, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
Asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire si plecare;
• transfer aeroport-hotel si retur.
• 5 zile / 4 nopti cazare la hotel de 4* conform programului (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu)
• 2 mese pe zi tip buffet suedez ( mic dejun + cina ) conform programului .
• Transport autocar modern ( aer conditionat ), pentru executarea programului in Israel;
• Intrari la obiectivele precizate in program + taxi Muntele Tabor


SERVICII NEINCLUSE:
• excursiile optionale
• plata ghidului + soferului obligatorii in Israel – 25 euro / pers (pentru ghizii locali, sofer, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;

ACTE NECESARE:
pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii in vederea acceptului de intrare in statul Israel .


TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE:
3 saptamani inainte de data plecarii. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale din Israel
CONDIȚII DE RETRAGERE:
a. ) Contravaloarea avansului din preţul pachetului de servicii se va pierde, dacă renunţarea se face in intervalul de pana la 21 zile calendaristice înainte de data plecării;
b.) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 20-10 de zile calendaristice înainte de data plecării;
c.) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 10 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

IMPORTANT:
• Este foarte important sa purtati imbracaminte decenta in timpul vizitelor la monumentele religioase, alfel veti fi opriti la intrare. Fuste, bluze cu maneca sau esarfe care sa acopere decolteurile si mainile. Incaltamintea trebuie sa fie foarte comoda pentru ca veti merge pe jos .
• In functie de anumite situatii speciale, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
• In cazul retragerii dupa scoaterea biletului de avion penalizarea este de 50 euro
• Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
• Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii.

PERSOANE DE CONTACT :
DRAGOMIR GENICA: 0723999273


SFANTUL MORMANT-PIATRA UNGERII

AndreiasFiloteos on Tuesday 12 July 2016 - 12:03:54
comment: 0